Visum Turkije per bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Als de moderne betaalmogelijkheden niet voor jou zijn weggelegd, heb je altijd nog de keuze om de betaling te voldoen via een bankoverschrijving. Via bankoverschrijvingen maken particulieren onderling ook geld naar elkaar over. Dit gaat erg gemakkelijk, doordat je via je eigen bank het geld overmaakt naar een andere bank. Echter zit er aan deze betaalmogelijkheid een klein nadeel waar je wel rekening mee dient te houden.

Nadeel bankoverschrijving

Bij de andere betaalmogelijkheden wordt de verwerking van jouw aanvraag direct in werking gezet, omdat het geld vrijwel direct wordt overgemaakt naar de organisatie die de visums regelt. Bij een bankoverschrijving dient de online organisatie eerst te wachten op jouw betaalde bedrag. Dit kan enkele dagen duren en zeker wanneer het geld vanaf  verschillende banken naar elkaar overgemaakt moet worden. Hierdoor kan de levertijd van het visum langer duren.

OverboekingVoordeel bankoverschrijving

Aan de andere kant zitten er geen extra kosten aan deze betalingsmogelijkheid verbonden en daarnaast kan je zelf beslissen wanneer je de betaling volledig voltooid. De betaling is immers volledig afgerond als het geld is overgemaakt. Kortom; bij bankoverschrijvingen heb jij de betaling volledig in handen.

Hoe werkt een bankoverschrijving?

Een bankoverschrijving verloopt erg simpel. Het is de bedoeling dat jij de gegevens (waar je naar moet overmaken, de bankrekeninggegevens) van de verkoper krijgt. Deze gegevens kunnen op de website staan. Is dit niet het geval? Dan geeft de organisatie haar gegevens wel via een andere manier aan jou door. Je logt in bij je bank waar de overschrijving kan plaatsvinden.

Je vult de juiste gegevens van de ontvanger in inclusief het juiste bedrag. Vervolgens handel je de bankoverschrijving af door middel van bepaalde codes die je ontvangt via de e-reader. Als de bankoverschrijving verzonden is naar de organisatie, moet de organisatie afwachten totdat het desbetreffende bedrag op hun rekening is bijgeschreven.

Als de organisatie het bedrag ontvangen heeft, kunnen ze het visum opsturen naar jou mailbox.

Voldoende informatieBetalen met iDeal of Mister cash

Wij hopen dat je voldoende geïnformeerd bent na het lezen van visum Turkije bankoverschrijving. Wil je toch liever jezelf informeren over de andere betaalmogelijkheden, zoals over iDeal, Mister Cash of over het betalen met een creditcard? Dan kan je deze informatie ook op deze website vinden.


Comments are closed.