Stappen plan aanvraag

Turkije

Waarschijnlijk heb je het al een aantal keer voorbij zien of horen komen. Je dient op een andere manier aan je Turkije visum te komen als je binnenkort richting Turkije op vakantie wilt gaan of familie wilt gaan bezoeken. Gelukkig voor jou is het alleen maar makkelijker geworden. Je hebt binnen een recordtempo je aanvraag ingediend en het visum op jouw ingevulde e-mailadres ontvangen. Om het aanvragen van een visum je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een tekst geschreven die het Stappen plan aanvraag visum beschrijft.

Voortraject visumaanvraag

Voordat je daadwerkelijk de juiste site hebt gevonden om het visum op aan te vragen, moet je eerst de juiste website vinden. Er zijn ontelbaar veel aanbieders op deze online markt, dat het voor de consument een hele opgave is geworden om de juiste site ertussenuit te halen. De websites laten zien dat alle online organisaties de beste visums, de goedkoopste visums, de snelste service of de meest betrouwbare service aanbieden.. Tja, daar zijn wij het dan niet helemaal mee eens. Iedereen die biedt ongeveer hetzelfde aan. Namelijk een E-visum voor rond de 25 euro met fijne services, waardoor het voor jou makkelijker wordt om het visum aan te vragen.

Visum aanvraag voor TurkijeJe kan namelijk een Nederlands formulier invullen. Hierdoor maak je minder snel fouten bij het invullen van je persoonlijke gegevens en je kan de voorwaarden beter begrijpen. Heb je alsnog vragen over het invulformulier of over de voorwaarden, dan hebben de meeste online organisaties ook een aantal contactpunten, zoals een telefoonnummer, e-mailadres of ze gebruiken online media. Verder bieden ze je een gemakkelijk stappenplan, waardoor je binnen enkele minuten je gegevens hebt ingevuld, de betaling hebt voltooid (d.m.v. verschillende betaalmogelijkheden) en de aanvraag hebt opgestuurd.

Zo voorkom je de eeuwige wachtrijen voor de loketten op de vluchthaven. Bij het aanvragen bij de overheid in Turkije zit je niet meer met de Engelse of Turkse invulformulieren en je bent niet verplicht om met een creditcard te betalen.

Stappen plan aanvraag visum

Een kort stappenplan, die je bijvoorbeeld bij Turkije Visum Online kan volgen om je visumaanvraag te voltooien en je visum binnen enkele uren te ontvangen:

  1. Vul al de gevraagde gegevens in op het digitale invulformulier volgens je persoonsbewijs;
  2. Rond de digitale betaling af met de door jouw gewenste betaalmethode;
  3. Tot slot ontvangt je het visum in je postvakje. (Binnen 24 uur, maar vaak ook veel eerder)

Extra info

Visum per post ontvangen

  • Je kan bij het stappenplan aangeven of je de visums per post wilt ontvangen. Hierbij dien je wel rekening te houden met een langere levertijd, aangezien wij geen invloed hebben op de post die door PostNL wordt uitgevoerd.
  • Heb je een spoedaanvraag? Dan kan je dat ook bij het stappenplan aangeven. Dan wordt je aanvraag binnen 4 uur verwerkt en ben jij gegarandeerd dat je met een officieel visum in het vliegtuig richting Turkije zit!

Comments are closed.