Visum Turkije PayPal

Wil je beschermend en veilig je betaling voldoen, flexibel betalen en de betaling ook nog snel afronden? Dan kan jij het beste je betaling afronden door middel van PayPal. PayPal staat namelijk voor ‘sneller, veiliger en eenvoudiger’. Ideaal te gebruiken als jij je online visum wilt betalen, zodat je vervolgens je visums in je online postvakje kan ontvangen.

Visum online aanvragen

Visum online aanvragen

Betalen via verschillende manieren

Naast de visum Turkije Paypal mogelijkheden, kan je ook kiezen voor andere betaalmogelijkheden. Zoals iDeal, Mr Cash, door overschrijvingen of door gebruik te maken van je creditcard. Iedere betaalmogelijkheid heeft zijn voor- en nadelen en daarom kan je als klant zelf beslissen welke manier van betalen jij het prettigste vindt.

Paypal

Betalen met PayPal

De meeste Nederlandse banken beschikken over deze betaalmogelijkheid. Dat komt doordat PayPal verschillende extra’s aanbiedt, waardoor de betalingen via deze mogelijkheid steeds aantrekkelijker worden. Zo kun je via PayPal online of mobiel betalingen doen, het betalen is gratis, de gegevens van de klanten blijven altijd privé en tot slot beschermt PayPal jouw aankopen. Oftewel, veel veiligere en betrouwbaardere betaalmogelijkheden kun je je bijna niet voorstellen.

Visum Turkije

Sinds kort kan je je visum niet meer op de vluchthaven in Turkije halen. Dat scheelt je lange wachtrijen voor de loketten op de vluchthaven en daardoor ben je sneller op je gewenste (vakantie)bestemming. Dus eigenlijk is het voor de meeste vakantiegangers een ideale verandering. Toch hebben enkele mensen moeite met deze verandering, want; Wat moet je nu precies doen en wat verwacht Turkije dan van de Nederlandse toeristen? Turkije verwacht van alle Nederlandse toeristen die richting Turkije vertrekken, dat ze een e-visum aanvragen. Een e-visum is precies hetzelfde als een visum die voorheen op de vluchthaven haalde. Het enigste verschil is, dat je het e-visum op het internet aanschaft en het visum op de vluchthaven haalde.

Vakantie TurkijeOp het internet kan je je juiste gegevens invullen, je voldoet de betaling online (bijvoorbeeld door middel van PayPal) en vervolgens kan je ook je visums online in je postvakje ontvangen. Deze dien je voor vertrek uit te printen en in je handbagage mee te nemen. Wil je je visums liever uitgeprint en wel in de brievenbus ontvangen of wil je niet via PayPal betalen maar op een andere manier? Allemaal geen probleem! De meeste online organisaties zijn gericht op de wensen en behoeften van de klant.

Dus voortaan loop jij de loketten voorbij, je gaat de paspoortcontrole door en je bent sneller dan ooit op de plaats van bestemming!


Comments are closed.